Genealogie

De werkgroep Genealogie verzamelt genealogische informatie, zoals bidprentjes, overlijdensberichten en andere publicaties over personen met een relatie met Brunssum. De bidprentjes worden geïnventariseerd en deze inventarisatie is op de website van de vereniging te bekijken.

De werkgroep Genealogie verzamelt ook genealogieën, stambomen enz. van Brunssumse personen en families. Alle genealogische informatie is opgeslagen in het archief van de vereniging, dat zich bevindt in het verenigingslokaal. Het archief is te raadplegen na het maken van een afspraak met May Embrechts, genealogie@heemkundebrunssum.nl.

Op verzoek ondersteunen we ook genealogisch onderzoek van derden.
Iedereen die hulp nodigt heeft bij stamboomonderzoek kan contact opnemen met de werkgroep Genealogie may@heemkundebrunssum.nl.

Bidprentjes van de Heemkundevereniging Brunssum.

Neem voor informatie / scans met betrekking tot de bidprentjes van de Heemkundevereniging Brunssum (meer dan 10.000 stuks), contact op met de Werkgroep Genealogie, genealogie@heemkundebrunssum.nl.

Of kom op woensdagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur langs in het Heemkundelokaal van de Heemkundevereniging Brunssum (in de Mariaschool naast de St. Vincentiuskerk), Prins Hendriklaan 382, Brunssum.

Klik hier om naar bidprentjesarchief Heemkunde Brunssum te gaan.
Klik hier om naar bidprentjesarchief Joep Bruijkers te gaan.
Klik hier om naar de stamboom van de familie Hendriks / Hendrix uit Brunssum te gaan.